Om oss i styret

Red Knights Chapter1 styremedlemmer

Litt om offiserene og styremedlemmene i Red Knights Chapter1.

På en mc tur rundt i Tyskland i juni 2011 møtte 3 av oss tilfeldigvis en Blue Knight (politiets motstykke til Red Knights) på en eldre Harley på en bensinstasjon.
Denne Knighten var meget hyggelig og samtalen gikk i løst og fast, og denne pitstopen ble mye lengre enn først planlagt.
Denne vennligheten ble kveldens samtaleemne når vi kom frem til overnattingsstedet i byen Celle som han hadde organisert for oss.
Vi ble så inspirert av hans imøtekommenhet at vi bestemte oss for å søke medlemsskap i Red Knights MC for å videreføre denne gode innstillingen også i Norge.

  President Øystein Tviberg
Om meg
Jeg er født i 1969 og har 2 barn en på 23 og en på 9 i skrivende stund.
Jeg begynte i Bergen brannvesen som brannmann i 1996 og er der fremdeles.
Jeg er oppvokst med MC da både far, mor og søstre kjørte MC. .
MC-historikk
Min første store sykkel var CBX 750 som stod klar på 18 årsdagen.
Siden da har det vært noen forskjellige typer, og i dag kjører jeg en Vmax 1200 1997modell og er godt fornøyd med den
  Vice President Frank Åstvedt
Om Meg

MC-historikk
  Secretary/Treasurer Jarle Taule
Om Meg
Jeg begynte i brannvesenet i 1983, idag jobber jeg i Bergen Brannvesen.De siste tre år som Brannmester påi en stasjon. Jeg er aktiv i Idrettslaget og har sittet som formann der siste 4 år.Har hytte på fjellet og går på tur vinter og sommer.Har samboer med som har 3barn, og har selv tre voksne barn.
MC-historikk: Har kjørt sykkel siden 1998
Sykkel: Victory 1731 2017 mod.
  Roadcaptain Tor Atle Instebø
Om Meg
Jeg begynte i Bergen Brannvesen i 83 og jobber i dag i Hovedbrannstasjonen som Stasjonsmester Utrykningsleder. Når MC sesongen er over er det turer til alpene på ski som blir høyt prioritert.
MC-historikk:
Min første sykkel var en Kawasaki Z400 kjøpt i 81,senere en Kawasaki 650 SR har også hatt en 650 Suzuki .
Sykkel:
I dag kjører jeg en Fat Boy low spesial 12 mod har også en 883 96 mod i garasjen.

RKMC Chapter1 Styremedlemmer

i tillegg til offiserene i klubben har vi følgende styremedlemmer

Terje Semb

Terje SembStein Eriksen
KONTAKTINFO:

President::
Øystein Tviberg send email
Tlf: +4793041093

Webansvarlig:
Terje Semb - send email


Secretaryr/Treasurer:
Jarle Taule - send email

Ass. Road Capt. Fransk Aastvedt.

Ord fra STYRE medlemmene

Hei og velkommen til Red Knights Mc Norway 1 sine hjemmesider! Hensikten med klubben, og våre vedtekter finner dere ved å «Klikke rundt» på de ulike sidene. Som «valgt» president ønsker jeg å fremheve et par saker: - VÆR SYNLIG I TRAFIKKEN! - Vis hensyn! - KJØR PENT! Så håper jeg vi møtes på treff, samlinger eller møter av ymse slag… «Lojal mot vår plikt» og «SMIL– det smitter!»

President

Vi håper at mange vil ta del i, og ha glede av både mc klubben og denne hjemmesiden. Vi er en motorsykkelklubb som ønsker alle typer motorsykler velkomne. Dette er en MC-klubb for brannfolk, og med brannfolk mener vi ALLE som arbeider i brannvesen, 110-sentraler, industribrannvern og andre brannrelaterte organisasjoner. Jeg tror at bransjen trenger en slik mulighet til å treffe likesinnede i en annen setting, og jeg håper at det du leser her vil friste deg nok til å bli med oss og ca 15.000 andre brannmenn- og kvinner ute i verden i Red Knights MC. Oppfyller du kravene på siden « nye medlemmer» så er du hjertlig velkommen. Tanken med klubben og ideen bak Ideen med RKMC er å samle brannfolk som har interesse for motorsykler, fremme motorsykkelsikkerhet og drive yrkesrelatert veldedighetsarbeid.

Vice President

Har stort sett holdt meg til Japse sykler, men hadde en kortvarig feilskjær innom Triumph og noen Chopper bygg som ikke falt helt heldig ut. Har kjørt både på bane og vei. De siste åra er banekjøringa redusert til litt kose kjøring på Rudskogen

Treasurer

September er på hell, det har vert vått men tempraturen har slått alle rekorder så mange MC turer har det blitt. Trollrally, Stavanger, Hardanger, Ulvik, Voss, Askeøy er noen av stedene vi har besøkt. Det blir satset på en termin- listefor våren 2017, som blir lagt ut her. Alle turer skal foregå på en trafikk- sikker og forsvarlig måte, og med høy faktor av hygge. "Kjør alderig fortere, enn din skytsengel kan fly"

Roadcaptain