Harley Davidson Oslo

XXXXX
15. november 2019
Harley Davidsen
15. november 2019

Harley Davidson Oslo

Nyhetsvarsel
Som en del av våre kunder har fått med seg, har vi jobbet med utvidelse av våre salgslokaler på Alnabru. Nå er det klart at Royal Enfield blir vårt nye tilskudd til Harley-Davidson. Vi gjør denne utvidelsen for å utnytte all den gode kompetansen vi sitter på, i tillegg til bedre utnyttelse av tilgjengelig areal. Royal Enfield har et svært spennende modellutvalg som passer godt sammen med Harley-Davidson. Vi var så heldige å få muligheten til å bli importør for Norge, og vi kan allerede nå vise frem litt av utvalget i våre lokaler. Ta en titt på vår nye webside www.lazyboyz.no for ytterlig informasjon om det som ventes inn til vår nye butikk i første etasje. Vi håper å kunne åpne de nye lokalene i starten av 2020. På grunn av denne endringen bytter vi navn på vår FB side til Lazy Boyz.

Bildet kan inneholde: 1 person, motorsykkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *